2018-03-21 06:14:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Összetorlódnak ma a teendők

Napi horoszkóp március 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Rengeteg apró bosszúság tarkítja a mai napját. Ráadásul a kollégái is azt lesik, hol törhetnek borsot az orra alá. Alighanem azt viselik nehezen, hogy önnek minden "félgőzzel" sikerül, miközben ők iszonyúan hajtanak, hogy a nyomában maradhassanak.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, de ön továbbra is a nagyszerű Jupiter kapcsolat hatását élvezheti. Egy orrhosszal vezet a többiek előtt, és a bosszúság nem egykönnyen tud önhöz férkőzni. Este jót tenne egy kis testmozgás.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Mars még akkor is felrázza, ha szíve szerint hagyná magát sodorni az árral. Jó kapcsolatai révén kedvezően alakulhat a karrierje is. Most bárkit meg tud győzni, mert ezúttal nem „erőből", hanem ragyogó érvekkel oldja meg a problémákat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bár a személyes gondokra a munka most tökéletes gyógyír, mert sok sikerben van része, azért a magánéleti konfliktusokkal is foglalkoznia kellene. Tisztázza a párjával a félreértéseket! A párja rokonságában valakinek komoly anyagi gondjai vannak, segítsen neki, ha tud!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ne dühöngjön, ha a pályázatot vagy a meghirdetett állást nem ön nyeri. Hamarosan lesz egy sokkal jobb ajánlat, és az bejön. Lépjen túl az irigyek rosszindulatú megjegyzésein, és csak a munkájára koncentráljon.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Összetorlódnak a teendők, és az emberi kapcsolatokban is sok lesz a súrlódás. Próbálja meg minél nagyobb nyugalomban átvészelni a mai napot! Meddő vitákba nem menjen bele...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyon kedvező álláslehetőségre bukkan. Ne halogassa az első megbeszélést, mert mások is rástartolnak. A bolygók most sikert ígérnek! A magánéletében is kedvező híreket kap.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Hiányzik önből a jó kedv és az energia. A mai nap eléggé hektikus lesz, és így vagy úgy, de fel kell használnia a tartalék energiáit. Este menjen minél korábban aludni!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében van. Kétségei miatt elszalaszthat egy nagyon kedves kapcsolatot, de egy igen kedvező munkalehetőséget is. A Merkúr helyzete nagyobb kiadásra utal, tanácsos takarékosabban gazdálkodnia a pénzével.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében jár. Kellemetlen félreértések zavarják meg a szomszédaihoz vagy a távolabbi rokonaihoz fűződő viszonyát, és a mind feszültebbé váló hangulat szinte kizárja, hogy közös nevezőre jussanak. Ne tulajdonítson ennek túl nagy jelentőséget, és ne tervezzen semmilyen radikális lépést!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Használjon ki egy váratlanul adódó lehetőséget, és utazzon el, mert nemcsak kellemes kikapcsolódásban lehet része, hanem olyan emberekkel is találkozhat, akik új célt adnak az életének.


Halak: II. 19. - III. 20.
Egy komoly kihívás előtt áll, és akadályok tornyosulnak ön előtt. Őrizze meg a nyugalmát, és alaposan tervezze meg, hogyan fog eljárni. Ne dugja homokba a fejét, és álljon ki az érdekei mellett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: